Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Лесото

Имоти за продажба в Лесото

Кралство Лесото е планинска държава, заобиколена от Република Южна Африка. Столицата е Масеру.

Ако търсите имот за продажба в Лесото със сигурност неговият пазар на недвижими имоти не е най-добрият.

 

През последните години на Лесото пазарите на недвижими имоти са насочени към потенциални купувачи в средно- и високодоходна категория. Трудността да се инвестира в имоти за продажба в Лесото е, че секторът на недвижимите имоти не е официално регулиран и в резултат на това липсват данни и завишени цени.

 

Въпреки тази нестабилна и сигурна ситуация все още има възможност за инвестиции в пазара на недвижими имоти благодарение на високите нива на търсене, особено за групите със средни доходи.

 

Правителството се опитва да насърчава законодателните и политическите реформи, придружени от развитието на строителния сектор, съсредоточено преди всичко в Масеру, оставяйки останалите квартали отворени за инвестиции в жилищния сектор.

 

Със сигурност градът, в който можете да инвестирате и да закупите най-добрите имоти за продажба в Лесото, е столицата Масеру.

2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB